Popular just now

ad1

Webbutvecklare

STOCKHOLM/SWEDEN WEB SOLUTIONS AB

Publicerad: 2009-11-02, Annons-ID: 1600356

Stockholm (Kommuninformation), 1 plats

Stockholm/Sweden söker en vass och målmedveten webbutvecklare. Du har som utvecklare ett stort intresse av webb och nya tekniker/verktyg för effektiv och kvalitativ utveckling. Du gillar att lära dig nya tekniker och ser till att du konstant håller dig uppdaterad med senast inom webbutveckling.

Du ska ha god förståelse för objektorienterad programutveckling och vara en utpräglad problemlösare. Andra meriterande kunskaper är AJAX, XSLT och vana av att arbeta i Linuxmiljö. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet från webbutveckling i större projekt och är ansvarstagande, strukturerad och initiativrik. Det är meriterande om du har arbetat i system som Joomla eller Drupal. Har du även Java-kunskaper är det ett stort plus.

Kvalifikationer:

* Minst 3 års erfarenhet inom webbutveckling
* Du har erfarenhet av arbete med större webbprojekt
* Du har djupa kunskaper inom MySQL, PHP, HTML, CSS samt JavaScript (jQuery, AJAX)
* Du har erfarenhet av Drupal och andra CMS

Som person tycker du om att lösa problem genom att analysera, se sammanhang och prioritera rätt frågor. Du tar initiativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt och har lätt för att omsätta dessa i praktiken. Du har god struktur i ditt arbete och driver processer vidare.

Du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Du är resultatinriktad samt fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, detta visar sig även i pressade situationer.

Skicka ansökan (personligt brev + CV) till work@stockholmsweden.se
Ange referensen ”Webbutvecklare”.

Bifoga länkar till tidigare arbeten och/eller egen hemsida. Ange vilken din roll har varit i de arbeten som du refererar till.

1 comment:

  1. This is one of the more detailed announcements that I have seen of late. Seems to be very targeted and honest.

    ReplyDelete