Popular just now

ad1

PHP-utvecklare till växande IT-företag

Hero Huvudkontor

Publicerad: 2009-10-26, Annons-ID: 1597221

Stockholm (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2009-11-25

Bolaget driver konsultverksamhet inom IT och fokuserar på IT-lösningar baserade på kundernas mål och behov. Man arbetar efter väl utvecklade arbetsmetoder som till exempel ITIL och PPS. Företaget har idag ca 75 anställda runtom Sverige och stockholmskontoret är beläget centralt. De arbetar med såväl privat som offentlig sektor och har många större starkare kunder.


Om jobbet: Du kommer att ingå i ett större webbprojekt och kommer främst att arbeta inhouse med det. Ditt arbete kommer att innebära PHP-utveckling kring CMS-systemet Joomla. Du kommer att enligt färdiga site-upplägg programmera och anpassa systemet med Joomla i grunden. Arbetet kommer även att innehålla en del databasutveckling (MySQL) och även scriptprogrammering (Javascript).


Möjligheter: Du kommer att komma in i ett bolag med tung kompetens inom området. Du får stöd och hjälp för att komma igång och har hela tiden tillgång till kompetenta kollegor.


Arbetstider: Arbetet är på heltid under kontorstider. Du kommer att till en början arbeta som konsult via Hero för att sedan bli rekryterad av kunden.


Krav på person: Vi ser gärna att du är färdigutbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller systemvetare, men detta kan kompenseras med erfarenhet. Du kan vara nyexaminerad, men det är viktigt att du har de programmeringskunskaper som krävs samt att du har några projekt i baggaget.
Du ska ha goda kunskaper inom PHP-programmering, MySQL och Javascript. Det är meriterande om du har arbetat i system som Joomla eller Drupal. Har du även Java-kunskaper är det ett stort plus.


Personliga krav: Vi ser att du är en problemlösare som kommer med smarta lösningar. Du ska som person vara social, kommunikativ och kunna jobba i projektform. Du ska vara proaktiv och är inte rädd för att göra fel.


Hur söker du? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

1 comment:

  1. I applied for this job even though the announcement contains some things that do not fit together. They are first asking for a Joomla developer. But then they ask for a civil engineer or systems analyst. A Joomla developer or Drupal developer are separate professions from what they actually need. They would have been better off just advertising for a college grad then telling them part of the job is to learn the CMS.

    ReplyDelete