Popular just now

ad1

Extrajobb: Webbutvecklare till kommunikationsbyrå

Perfekt extrajobb för dig som studerar Webb!!!

Vår kund är en byrå som skapar relationer åt deras uppdragsgivare med hjälp av personliga och levande möten. Dessa möten utformas efter kundens behov och de kan utformas som events, webbsidor, trycksaker, mässor, workshops, digitala medier, mfl. Bolaget sitter i fräscha lokaler på Söder Märlarstrand.
Om jobbet: Vi söker nu en Webbutvecklare på deltid, som kommer att ingå i webb-teamet och arbeta med webbproduktion. Du kommer att arbeta deltid i olika projekt som kan vara i snitt 2-3 veckor långa. Projektens art är helt beroende på kund och det kan vara allt ifrån en enklare reklamsida till formulär, blogg, mfl. Fokus ligger på digitala medier.

Möjligheter: Du kommer att får arbeta med nya projekt hela tiden och ha ett varierande jobb. Här har du möjlighet att visa vad du går för och det finns stora chanser att få praktikplats hos en av Stockholms framgångsrika byråer. Du har även en stor frihet att lägga upp ditt arbete själv.

Arbetstider: Arbetet är på deltid och kan innebära i genomsnitt ca 10 tim per vecka. Du lägger upp ditt eget arbete tillsammans med projektledaren och kan jobba närsomhelst och varsomhelst.
Krav på person: Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktion av webbsidor. Goda kunskaper i HTML, CSS och tillgänglighet på webben är ett krav. Det är ett stort plus om har erfarenhet eller kunskap inom ASP.NET och MS SQL. Har du intresse av form och vana i Photoshop och Illustrator är detta mycket meriterande. Vi ser gärna att du har några arbetsprover att visa upp.
Personliga krav: Du är framåt och öppensinnig. Du brinner för kommunikation och har ett stort intresse för webben. Du ska vara flexibel och kan planera ditt arbete på ett bra sätt. Du är en äkta problemlösare.

Hur söker du? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan.

Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig på telefon 08-559 22 141
OBS! På grund av intervjuer och möten kan det vara svårt att nå oss. Maila då dina frågor till rekrytering@hero.se, eller prova och ring oss igen.

1 comment:

  1. I decided not to limit myself to fulltime work but to try and assemble many partime projects. Hopefully one will lead to a fulltime gig.

    ReplyDelete