Popular just now

ad1

Systemutvecklare PHP, Mysql, Drupal

Chas Visual Management AB

Publicerad: 2009-10-22, Annons-ID: 1595994

Stockholm (Kommuninformation), 1 plats

1-2 plats.
Chas Visual Management är en konsultfirma som specialiserar sig på programmering, interaktiv design, utbildning och management. Vi sätter konsulterna först och arbetar för att vidareutveckla våra konsulter åt det håll de vill åt. Idag arbetar vi med flera av Sveriges mest välkända och spännande företag och kan erbjuda en stimulerande miljö för dig som vill utvecklas och växa med likasinnade. Våra konsulter sitter både inne på kontoret men även ute hos kund. Vi letar just nu efter nya konsulter som är intresserade av att utveckla i språk/tekniker PHP Mysql & Drupal. Det är ett krav från vår sida att man tidigare har arbetat med detta.

Vi letar efter dig som är nyfiken och vill lära dig mer, men har en bra grund att stå på sedan tidigare. Programmering är huvudspåret just nu men vem vet var du vill i framtiden. Vi ser även gärna att du har grundläggande kunskaper av Linux, xhtml, CSS och Apache. Arbetslivserfarenhet är önskvärt men det kan vara minst lika meriterande att ha gjort egna projekt också. Du gillar att prata med likasinnade och har inget emot en och annan pingis- eller biljardrunda på kontoret.

Vill du veta mer? Skicka cv och personligt brev (gärna arbetsprov om du inte har betyg) märkt "PHP, MySQL och Drupal"

Gå gärna in på vår hemsida www.chas.se om du vill veta mer.

1 comment:

  1. I applied for this job today. My skills and experience should make me one of the top candidates. Let's see what happens.

    ReplyDelete